€4,70
Liofilizuotos avietės tinka sveikam užkanžiui, pagardinti kepinius, desertus, košes.
Sudedamosios dalys : liofilizuotos avietės.
Kilmės šalis: Lenkija.
Laikyti sausoje, vėsioje aplinkoje.
Liofilizavimas – tai naujos technologijos džiovinimo būdas. Įrengimo viduje užšaldyti produktai įjungus vakumą atšildomi, o ledas nespėjęs ištirpti išgaruoja. Todėl išlieka ne tik produkto išvaizda, forma, tūris, spalva, bet ir biologiškai vertingosios medžiagos, vitaminai, fermentai. Gaunama traški, puri struktūra. Svoris sumažėja apie 10 kartų.
Liofilizuoti produktai itin vertingi ir vertinami. Tai ne tik puikus lengvas, sveikas užkandis, bet ir plačiai naudojamas produktas kulinarijoje. Avietės yra vienos iš populiariausių. Net ir liofilizuotos jos išlaiko savo aromatą ir skonį.